Team Wåhlin Värme & VVS AB logo small

Om oss

Team Wåhlin har varit serviceombud och återförsäljare åt IVT värmepumpar sedan 1999. Vi jobbar dagligen med service, reparationer och installationer av värmepumpar. Vårt största fokus är att få Nöjd Kund efter varje utfört arbete.

Vi har kunden i fokus och vår ambition är att tillgodose och anpassa oss efter kundens behov och behålla kundens förtroende över lång tid. Våra engagerade och välutbildade medarbetare med goda kvalitetsrutiner ser till att vi har nöjda kunder som återkommer. Vår bredd är vår styrka.

Vi är försäkrade, utbildade och certifierade på rätt sätt för att du som kund ska få det professionella bemötande du kan förvänta dig från ett företag som är verksamma inom värme, kyla och VVS. Se våra certifikat längre ned på sidan.

Vi har blivit utsedda till Årets Serviceombud 2011 och 2018, bland samtliga serviceombud för IVT värmepumpar i Sverige.

Vissa serviceombud har stämpeln No. 1 Service. Ett serviceombud med denna stämpel tar emot arbetsorder direkt från fabriken i Tranås. Det handlar om garantiärenden och jourarbeten. Team Wåhlin är det enda utvalda serviceombud i Stockholm med stämpeln No. 1 Service.

Välj Team Wåhlin för en långsiktig och trygg relation med din värmepump.
Enento Group har analyserat företagets bokslutsposter som mäter tillväxt, lönsamhet och soliditet. Baserat på dessa tilldelas företaget ett tillväxtcertifikat. Certifierade företaget har byggt sin tillväxt på en lönsam grund. Certifikatet är baserat på räkenskaper från: April 2020

Medarbetare

Magnus

Ägare / Försäljning

Anneli

Ekonomi

Anki

Servicechef / Koordinator

Antonio

Marknad / Försäljning

Håkan

Försäljning

Mattias

Servicetekniker

Marcus

Installation / Service

Daniel M

Servicetekniker

John

Servicetekniker

Rikard

Servicetekniker

Calle

Måleri

Johnny

Logistik

Mikael

Installation / Service

Johan

VVS / Installation

Robert

VVS / Installation

Daniel J

Installation / Service

Miljöpolicy

Vi jobbar aktivt med vårt eget miljöansvar och helheten av vår miljöpolicy går att hitta genom att klicka här.

För oss är det självklart med en verksamhet som genomsyras av miljöhänsyn.
Vi ska hushålla med resurser och i största möjliga mån använda förnybara naturresurser i vår produktion och administration och integrera miljöfrågorna i vårt utbud av produkter och tjänster.

Vi ska skydda miljön genom att förhindra eller minimera verksamhetens och produkternas påverkan på miljön.

Team Wåhlin Värme & VVS ABs miljöarbete bygger på en successiv miljöanpassning av verksamheten.

För att åstadkomma positiva förändringar är de små vardagliga miljöåtgärderna minst lika viktiga som stora förändringar.

Summan av alla åtgärder ska leda Team Wåhlin Värme & VVS ABs miljöarbete framåt och innebära att ständiga förbättringar uppnås.

Tidslinje

1967

Företaget startas 1967. 

1989

Från och med 1989 utvecklades en bygg och vvs gren i det befintliga bolaget av Magnus Wåhlin.

1999

Ingår man avtal med IVT och slår sig in i värmepumpbranschen under deras flagga där service och försäljning av värmepumpar senare kom att spela en stor roll för företaget.

2002

Ombildades denna gren till aktiebolag med namnet, Team Wåhlin Bygg & VVS AB i samband med ett generationsskifte.

2004

Utvidgar man den befintliga servicetjänsten kring värmepumpar och anställer Anki Asp, som servicechef och koordinator. Satsningen med inriktning på service och eftermarknad av IVT:s värmepumpar tar sin början.

2008

Tar man över driften av Grimsta måleri som bedrivit verksamhet på egen hand i över 10 år under Calle Holms regi. Förvärvet kompletterar därmed byggsidan.

2008

Startas dotterbolaget RoiMan El tillsammans med Johan Ågren (certifierad elektriker), som en del i ledet att kunna erbjuda helhetslösningar för kunderna inom de yrkesgrupper som redan finns inom företaget.

2015

Står de nya lokalerna färdiga att flytta in i på Askvägen 2 i Vallentuna.

2016

Organisationen utvidgas med en rekrytering av extern VD (Jacob Bratt) som närmast suttit som Distriktschef på IVT och har flera års erfarenhet av försäljning och serviceflödet för de produkter och tjänster som företaget tillhandahåller.

2018

Öppnas en filial söder om stan i form av dotterbolaget Värmedynamik i Södertälje AB med inriktning på service och installation inom IVT:s produktgrupper.

2019

Efter närmare 30 år i branschen avvecklar vi vår byggverksamhet för att i större utsträckning kunna fokusera på service/installation av värmepumpar och vvs -grenen. Företaget går nu under namnet Team Wåhlin Värme & VVS AB.
Team Wåhlin Värme & VVS AB
Askvägen 2
186 45 Vallentuna
Orgnr: 556583-3380
IVT värmepumpar
Auktoriserad återförsäljare och serviceombud åt IVT värmepumpar sedan 1999. Vi utför service, reparationer och installationer av värmepumpar.