fbpx
IVT Värmepumpar i Vallentuna sedan 1999
Exklusivt certifierade för IVT No.1 Service
Vi löser även de riktigt svåra situationerna

Om oss

Välkommen till Team Wåhlin, din pålitliga IVT-partner sedan 1999. Med passion för värmepumpar och No.1 service-certifikatet garanterar vi professionell service.

Kärnan i vår verksamhet

Team Wåhlin har sålt, installerat och servat värmepumpar från IVT sedan 1999. Våra huvusakliga områden är bergvärme, luft/luft, frånluft och luft/vatten. Vi är din familjära värmepumpspartner i Vallentuna som står dig nära till hands när du behöver vår hjälp.

Du som kund står alltid i fokus hos oss och vår ambition är att tillgodose och anpassa oss efter dina behov och behålla ditt förtroende över lång tid. Våra engagerade och välutbildade medarbetare med goda kvalitetsrutiner ser till att vi har nöjda kunder som återkommer. Vår bredd är vår styrka.

Vi tar hand om din värmepump så att du kan fokusera på annat.
Årets Utveckling 2021 - IVT VärmepumparÅrets Serviceombud 2018 - IVT Värmepumpar
Våra utmärkelser

- Årets Återförsäljare 2022 (maj-23)
- Årets Utveckling 2021 (maj-22)
- Årets Serviceombud 2018 (maj-19)
- Årets Serviceombud 2011 (maj-12)

(Inga prisutdelningar ägde rum under pandemin 2020-2021)

Certifikat

Team Wåhlin är av IVT Värmepumpar godkänt som IVT Center. Vi får marknadsföra, sälja och serva IVT Värmepumpar.
No. 1-service är IVT:s egna serviceorganisation. Du får värme i huset igen inom 24 timmar under perioden 1 nov - 31 mars. Gäller i 6 år från installationsdatum. Team Wåhlin är utvalt No.1 serviceombud i Stockholm.
Rekommenderat företag
9 år i rad på Reco.se tack vare uppnått antal lämnade kundomdömen och tillräckligt högt snittbetyg.
Läs mer
Nordiskt Tillväxtcertifikat tilldelat Team Wåhlin Värme & VVS AB. Certifikatet är utfärdat av Entento Group / UC och är baserat på räkenskaper från april 2023.
Nordiskt Tillväxtcertifikat tilldelat Team Wåhlin Värme & VVS AB. Certifikatet är utfärdat av Entento Group / UC och är baserat på räkenskaper från april 2022.
Nordiskt Tillväxtcertifikat tilldelat Team Wåhlin Värme & VVS AB. Certifikatet är utfärdat av Entento Group / UC och är baserat på räkenskaper från april 2021.
Nordiskt Tillväxtcertifikat tilldelat Team Wåhlin Värme & VVS AB. Certifikatet är utfärdat av Entento Group / UC och är baserat på räkenskaper från april 2020.
Medlem i Svenska Kyl &
Värmepumpsföreningen - generell branschorganisation för företag som är verksamma i värmepumpsbranschen.
Läs mer
Auktoriserade inom
Säker Vatten - branschorganisation för företag verksamma i värmepumpsbranschen. Säkerställer korrekt utförda arbeten med vatten.
Läs mer
Ackrediterade för
trycksättning med gas - branschorganisation för företag verksamma i värmepumpsbranschen. Säkerställer korrekt utförda arbeten med gas.
Läs mer
Godkänd partner hos aktören värmepump.se - en portal på nätet som samlar in kundförfrågningar från folk som ska köpa ny värmepump.
Läs mer
Ackrediterade för
hantering av köldmedia
(kategori 1) - branschorganisation för företag verksamma i värmepumpsbranschen. Säkerställer korrekt utförda arbeten med gas.
Läs mer

Medarbetare

Magnus

Magnus

Ägare / Försäljning
Anneli

Anneli

Ekonomi

Anki

Servicechef

Antonio

Marknadsansvarig / Försäljning

Håkan

Försäljning

Stefan

Försäljning / Installation

Frida

Produktionskoordinator

Ulrika

Produktion & planering

Annie

Administration / Ekonomi
Marcus

Marcus

Installation / Service

Mattias

Servicetekniker
Daniel

Daniel

Servicetekniker
John

John

Servicetekniker
Rikard

Rikard

Servicetekniker

Calle

Logistik / Måleri
Johnny

Johnny

Logistik
Mikael

Mikael

Installation / Service

Johan

VVS / Installation

Robert

VVS / Installation

Hasse

Installation

Ivve

Installation / Logistik

Melker

Servicetekniker

Hugo

Installation

Felix

Installation

Tidslinje

2023.05
Prisutdelning vid den årliga sammankomsten för samtliga IVT-återförsäljare i Sverige. Team Wåhlin vinner pris för Årets Återförsäljare 2022, vilket innebär att vi varit IVT:s största kund under föregående år.
2022.10
Hugo Wallin Milestad ansluter till teamet. Hugo anställs som servicetekniker/installationstekniker och kommer syssla primärt med service och installation av värmepumpar. Hugo är en frisk fläkt som är positiv och framåt. Hugo kommer närmst från en annan aktör inom värmepumpsbranschen.
2022.09
Melker Kranshed ansluter till teamet. Melker anställs som servicetekniker och förstärker servicesidan. Melker kommer närmst från VVS-utbildning och är en glad prick som ständigt är öppen för nya lösningar och bidrar till god stämning i arbetslaget.
2022.05
Under årets återförsäljarträff i maj 2022 med IVT fick vi pris för "Årets Utveckling 2021". Vidare så blev vi nominerade i samtliga fyra priskategorier - vilket är ytterst sällsynt att man blir. Team Wåhlin har löpande under 2021-2022 förstärkt verksamheten med personal inom försäljning, marknadsföring, installation och planering - vilket har varit en av de viktigaste byggstenarna för att möjliggöra denna fina utveckling.
2022.04
Frida Johansson ansluter till Teamet. Frida anställs som Produktionskoordinator och kommer hålla ordning på planering och koordination rörande installationer så att processerna fortgår så smidigt som möjligt. Frida har en bakrund inom skola och utlärning, vilket är en perfekt matchning för denna tjänst - där det ställer krav på att hålla ordning och planera framåt.
2022.03
Ivve Dahlgren ansluter till teamet. Ivve är en glad och härlig person som är en riktig problemlösare. Ivve förstärker både installationssidan och logistik. Ivve har bland annat en bakgrund inom snickeri och bygg.
2021.05
I syfte om att stärka företagets närvaro på marknaden och förädla företagets varumärke utåt anställs Antonio Cimini som marknadsansvarig i maj. Antonio har flera års erfarenhet bland annat inom digital och analog marknadsföring, grafisk design, affärsstödsystem, webdesign, affärsutveckling och försäljning. Antonio förstärker även säljorganisationen inom frånluft- och luft/luftvärmepumpar. Antonio kommer närmst från en annan stark aktör inom värmepumpsbranschen.
2020.12
Organisationen breddar sina inriktningar, tidigare hårt fokus på service och nu utökar man även inom försäljning. Håkan Håkansson anställs i slutet på december för att aktivt bearbeta försäljning. Håkan har många års erfarenhet i värmepumpsbranschen och är särskilt nischad inom luft/vattenvärmepumpar och bergvärmepumpar. Håkan kommer närmst från en annan stark aktör inom värmepumpsbranschen.
2019
Efter närmare 30 år i branschen avvecklar vi vår byggverksamhet för att i större utsträckning kunna fokusera på service/installation av värmepumpar och vvs -grenen. Företaget går nu under namnet Team Wåhlin Värme & VVS AB.
2018
Öppnas en filial söder om stan i form av dotterbolaget Värmedynamik i Södertälje AB med inriktning på service och installation inom IVT:s produktgrupper.
2016
Organisationen utvidgas med en rekrytering av extern VD (Jacob Bratt) som närmast suttit som Distriktschef på IVT och har flera års erfarenhet av försäljning och serviceflödet för de produkter och tjänster som företaget tillhandahåller.
2015
Står de nya lokalerna färdiga att flytta in i på Askvägen 2 i Vallentuna.
2008
Startas dotterbolaget RoiMan El tillsammans med Johan Ågren (certifierad elektriker), som en del i ledet att kunna erbjuda helhetslösningar för kunderna inom de yrkesgrupper som redan finns inom företaget.
2008
Tar man över driften av Grimsta måleri som bedrivit verksamhet på egen hand i över 10 år under Calle Holms regi. Förvärvet kompletterar därmed byggsidan.
2004
Utvidgar man den befintliga servicetjänsten kring värmepumpar och anställer Anki Asp, som servicechef och koordinator. Satsningen med inriktning på service och eftermarknad av IVT:s värmepumpar tar sin början.
2002
Ombildades denna gren till aktiebolag med namnet, Team Wåhlin Bygg & VVS AB i samband med ett generationsskifte.
1999
Ingår man avtal med IVT och slår sig in i värmepumpbranschen under deras flagga där service och försäljning av värmepumpar senare kom att spela en stor roll för företaget.
1989
Från och med 1989 utvecklades en Bygg & VVS-gren i det befintliga bolaget av Magnus Wåhlin.
1967
Företaget startas 1967.

Miljöpolicy

Vi jobbar aktivt med vårt eget miljöansvar och helheten av vår miljöpolicy går att hitta genom att klicka här.

För oss är det självklart med en verksamhet som genomsyras av miljöhänsyn.
Vi ska hushålla med resurser och i största möjliga mån använda förnybara naturresurser i vår produktion och administration och integrera miljöfrågorna i vårt utbud av produkter och tjänster.

Vi ska skydda miljön genom att förhindra eller minimera verksamhetens och produkternas påverkan på miljön.
Team Wåhlin Värmeteknik AB:s miljöarbete bygger på en successiv miljöanpassning av verksamheten.

För att åstadkomma positiva förändringar är de små vardagliga miljöåtgärderna minst lika viktiga som stora förändringar.
Summan av alla åtgärder ska leda Team Wåhlin Värmeteknik AB:s miljöarbete framåt och innebära att ständiga förbättringar uppnås.
IVT - Powered by Nature logo
IVT Värmepumpar i Vallentuna sedan 1999
© Copyright all rights reserved
Website by Antonio Cimini