Installation värmepump

Vi installerar IVT värmepumpar. Med medlemskap i rätt branschorgan säkerställer vi att din installation utförs enligt branschens normer och regler.

Återförsäljare IVT

Vi har sedan 1999 varit återförsäljare för IVT Värmepumpar och är medlemmar i SVEP, Svenska värmepump föreningen. Vårt mål är att ta hand om din värmepumpsinstallation fullt ut, därför har vi samtliga hantverkare inom företaget.
IVT Värmepumpar har i mer än 45 år arbetat med lösningar för att minska energiåtgången på miljöns villkor och har levererat mer än hälften av alla svenska värmepumpar. 

Nöjd Kund garanti

En IVT värmepump ska alltid vara en trygg och lönsam investering. Därför erbjuds kunderna en unik nöjd kund-garanti och en trygghetsförsäkring.

Certifikat och trygghet

Vi är medlem i rätt branschorganisationer dels för att säkerställa att vi följer branschens normer och regler, men också för att du som kund ska känna dig trygg när du beställer ett service- eller installationsjobb av oss. Läs med om våra certifikat på sidan Om oss.

Offert

Använd gärna kontaktformuläret på denna sida för att komma i kontakt med oss och få offert på värmepumpsanläggning.
TW favicon negative
Team Wåhlin Värme & VVS AB
Askvägen 2
186 45 Vallentuna
Orgnr: 556583-3380
IVT Värmepumpar logo negative
Auktoriserad återförsäljare och serviceombud åt IVT värmepumpar sedan 1999. Vi utför service, reparationer och installationer av värmepumpar.